Fotostudio Gerard Vlaar

Over ons

Paul Schipper QEP/ABIPP

Fotostudio Gerard Vlaar

Fotostudio Gerard Vlaar is al sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor fotografie die aanspreekt. De herkenbare eigenstijl kenmerkt zich door vakmanschap, rust en eenvoud, De sfeervolle verlichting en de karakteristieke poses en composities geven de foto een eigentijdse, eigenwijze uitstraling.

Kortom fotografie met passie voor u gemaakt.

Sinds 1999 ben ik, Paul Schipper, eigenaar van Fotostudio Gerard Vlaar. Mijn fotografische carrière startte bij Fotostudio Gerard Vlaar. Na mijn studie fotografie heb ik twee graden behaald aan de British Institute of Professional Photography en was ik de 4de Nederlandse fotograaf die Qualified European Photgrapher werd. Inmiddels ben ik bekroond met vele Awards en prijzen, zowel in binnen- als buitenland. Zo werd ik ook Hasselblad Finalist en winner van de Bruidsfoto Award.

Fotostudio Gerard Vlaar is gespecialiseerd in fotografie voor de zakelijke markt, studio portretten en  trouwreportages. Door trainingen en workshop streef ik er naar, om de nieuwste trends te volgen en verder te ontwikkelen. Hierdoor blijf ik niet alleen aan de top van de fotografie, maar ook in de presentatie van mijn foto’s. Ik kan u diverse Art-panelen bieden, zoals o.a. foto’s op aluminium. Foto’s als een schilderij, nabewerkt met Artistlaquer. Een breed scala aan lijsten, van eenvoudig profielen tot hand gemaakte Italiaanse lijsten, maken het assortiment compleet. Zo wordt uw foto een sierraad voor aan de wand, waar u trots op kan zijn. In de studio exposeer ik alle mogelijkheden.

Door mijn passie, werkwijze en vakmanschap is Fotostudio Gerard Vlaar niet alleen de studio voor de regio Heerhugowaard – Alkmaar, maar weten klanten van ver buiten de regio Fotostudio Gerard Vlaar te vinden.